Impregnáló Szerek

Stain Protection Solvent

A Stain Protection Solvent egy oldószeres, szilán és sziloxán-bázisú szer, padlók impregnálásához és lezárásához. A termékkel kezelt felületek kivételesen magas víz és olajállóságot biztosítanak. Használható minden természetes kő, beton és terrazzo padlón. Nagyon nedvszívó felületeken, ill. olyan felületeken, ahol a legkisebb mértékű színeltérést is el kell kerülni, alapozzon Stain Protection Primer-rel.
 

Technikai Adatlap letöltése

Ultralit Gloss

Az ULTRALIT GLOSS egy lítium-alapú, magasfényű, folt- és kopásálló beton impregnálóanyag hónolt és polírozott betonfelületek ragyogásának, keménységének és kémiai ellenállásának javítására.
A terméknek kettős hatása van: A lítium-szilikátok a betonba szivárognak és megkeményítik azt. Ezzel egy időben a polimer összetevők egy vékony védőréteget képeznek, amely légáteresztő, sűrű, nem enged el és nem hámlik le.

Technikai Adatlap letöltése

Stain Protection Aqua

A Stain Protection Aqua egy vízben oldott, szilán és sziloxán tartalmú szer, padlók impregnálásához és lezárásához. A termékkel kezelt felületek kivételesen magas víz és olajállóságot biztosítanak.
Felhasználási területek
A Stain Protection Aqua használható minden természetes kő, beton és terrazzo padlón. Nagyon nedvszívó felületeken, ill. olyan felületeken, ahol a legkisebb mértékű színeltérést is el kell kerülni.

 

Technikai adatlap letöltése

Kapcsolat

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Mail: info@eko-trend.hu

Tel: +36-30/162-65-44

+36-62/244-726

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by László-Tóth Enikő. 

Árajánlat kérése
arrow&v
"Eko-trend: A padló karbantartás új korszaka MOST kezdődik!"