Kristály Pad-es

Padlókarbantartási Technológia

Tisztítsa és fényesítse Padlóját a Kristályok erejével!

A Kristályok ereje

Miért érdemes a kristály pades technológiát választani a hagyományos nejlon padekkel szemben?

Könnyebb használni minden feladat elvégzéséhez, bármilyen padló típuson, bármilyen általános takarító gépet használva.

Munkaerő, idő, fenntartási költségek és fogyasztás megtakarítása.

Az eredmény: magasabb fényerő és sokkal jobb takarítási teljesítmény.

A káros vegyszerek és hagyományos padek használata helyett egy sokkal környezet barátabb megoldás alkalmazása. A magasabb és hosszan tartóbb fényesség garantálva.

Hogyan működik?

A kristály pades eljárás, egy olyan forradalmian új padlótisztítási módszer, mely billiónyi mikroszkopikus kristályszemcsével rendelkező súroló paddel mechanikusan kezeli és tartja ragyogóan tisztán a padlót, amely szükségtelenné teszi a vegyszer használatot a napi karbantartáshoz.

 

A kristály padek rugalmasak, ezért lekövetik a padló textúráját és hatékonyan szedik ki a koszt és letapadt szennyeződéseket a padló karcaiból és egyenetlenségeiből.

Ehhez a világ legjobb tisztítószere kell – a VÍZ

 

Minden egyes kristály pad különböző méretű kristályokkal töltött, melyek különböző képességekkel és tulajdonságokkal ruházzák fel azokat.

Miért sokkal előnyösebb ez az eljárás?

Egy piszkos padlón a letapadt szennyeződés nem maga a kosz -meglepő módon-, hanem az azzal összekeveredett és a felületbe dolgozott tisztítószer!

 

 

A hagyományos takarítási eljárással szemben a kristály pad-ek nem a tisztítószer erejével takarítanak, hanem a kristályok verhetetlen hatékonyságával csupán tiszta víz hozzáadásával.

 

A vegyszer és a kristályok csatájából egyértelműen a kristályok kerül ki győztesen. Tehát ez a technológia költséghatékony, környezetbarát, egyszerűen használható és kiváló minőségű eredménnyel szerepelt eddig mindenhol.

Miért válassza az EzShine-t?

Könnyebb használni minden feladat elvégzéséhez, bármilyen padló típuson, bármilyen általános takarító gépet használva.

Munkaerő, idő, fenntartási költségek és fogyasztás megtakarítása.

Hihetetlen teljesítmény.

Környezettudatos:  kizárólag csak víz és a gyémánt technológia használata.

MILYEN TERMÉKEK TALÁLHATÓK MEG AZ

EzShine kínálatában?

TAKARÍTÁS:

MAINTENANCE PADEK

A beton, terrazzo, műgyanta vagy kőpadlók takarítására alkalmas padek.​ Az erős szálú sörte alap biztosítja a magas fényt a végeredményben.​ Hosszabb élettartam.​ Gyorsan távolítja el a karcokat.​

 

Mechanikus tisztítás és takarítás, kizárólag tiszta víz felhasználásával, vegyszermentes.​ Kizárólag súroló-szívó és egytárcsás géppel való vizes használatra.​ A széria külön-külön vagy kombinálva is használható a mindennapos karbantartási feladatok elvégzésére.

EZSTRIP PAD XSHINE PAD XGLOSS PAD

Kifejezetten boltok, üzletek, nagy gyalogosforgalmú helyek számára kifejlesztve. Finomítja és teljessé teszi a hagyományos padló ápolórendszert. Ugyanaz a magas minőség és rutineljárás minden évszakban. Rendkívül gazdaságos - szakszerűen használva.

 

Polírozott vagy bevonat nélküli padlókhoz. Élettartama kifejezetten hosszú, akár 60.000 m² is lehet. Nagyobb mikroszkopikus kristály koncentráció. A padló fényét gyorsan növeli, kevesebb lépésben.

KŐ-, ÉS FELÜLETFELÚJÍTÁS, KÖNNYŰ VIZES CSISZOLÁS

MSHINE PADEK - PROFESSZIONÁLIS KÖNNYŰ, VIZES CSISZOLÁSI TECHNOLÓGIA MÁRVÁNYPADLÓKRA

Az EzShine márványpadlók kialakítására létrehozott egy rendkívül agresszív padcsaládot, amit Mshine-nak neveztek el. A márvány padlók Mshine termékcsaláddal történő kezelése során eltüntethetjük a mély és fekete foltokat, illetve karcolásokat.

 

Ha az a követelmény, akkor a szerszámcsalád megfelelő lépésekben történő használatával elérhető a tükörfényű végeredmény narancsbőrös megjelenés nélkül. Különösen jó a márvány mély restaurálásához és profi polírozásához.

TRICON PADEK- PROFESSZIONÁLIS KÖNNYŰ, VIZES CSISZOLÁSI TECHNOLÓGIA BETONPADLÓKRA

A beton felületek mechanikai helyreállítására hozták létre a Tricon Padeket, kizárólag vízzel, vegyszerek használata nélkül érhetünk el kiváló eredményeket a felújítandó felületeken. Hatékonyan távolítja el a mély karcolásokat a betonból.

 

Környezetbarát és az egészségre káros nagy porszennyezés nélkül lehet kivitelezni a technológiát. Idő és költséghatékony megoldás, kiválóan lehet alkalmazni ipari és kereskedelmi környezetben.

GRANITE PADEK- PROFESSZIONÁLIS KÖNNYŰ, VIZES CSISZOLÁSI TECHNOLÓGIA GRÁNITPADLÓKRA

Az EzShine gránitpadlók kialakítására létrehozott egy rendkívül agresszív padcsaládot, amit Granite Pad-nek neveztek el. A gránit padlók Granite Pad termékcsaláddal történő kezelése során eltüntethetjük a mély és fekete foltokat, illetve karcolásokat.

 

Ha az a követelmény, akkor a szerszámcsalád megfelelő lépésekben történő használatával elérhető a tükörfényű végeredmény narancsbőrös megjelenés nélkül. Különösen jó a gránit mély restaurálásához és profi polírozásához.

Kapcsolat

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Mail: info@eko-trend.hu

Tel: +36-30/162-65-44

+36-62/244-726

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by László-Tóth Enikő. 

Árajánlat kérése
arrow&v
"Eko-trend: A padló karbantartás új korszaka MOST kezdődik!"