A padló karbantartás hiányából adódó problémák

Minden egyes üzleti vonatkozásban egy igen érzékeny és kritikus pontot alkot az adott üzlet padlózatának megfelelő karbantartása. Sokszor nem is gondolunk bele, hogy mekkora jelentősége van annak, hogy munkahelyünkön gondozott padló legyen fenntartva, eltekintve attól, hogy az milyen anyagból készült."Az csak természetes, hogy mindenki nagyszerű padlót szeretne."

A folyamatos gyalogos, illetve jármű forgalom, a por, a kosz, a nedvesség, illetve a különböző allergének jelenléte ronthatják az adott helyiség esztétikai kinézetét, valamint akadályozhatják a munka végzését.

A cégek a fentebb felsoroltak kizárásának érdekében sok pénzt fektetnek bele abba, hogy üzlethelyiségükbe a megfelelő padlóburkolatot használják. Sajnos sokan azt hiszik, hogy egy új padló kivitelezése után már azzal semmi dolgunk nincs a továbbiakban, hiszen már így is sok pénzbe került. A kiábrándító tény viszont az, hogy ha így gondolkodunk, hosszútávon még többe fog.

A tiszta padló esztétikus kinézete csak az egyenlet egyik felére nyújt megoldás. Viszont meg kell vizsgálnunk azokat a tényezőket is, amelyek olyan hatással lehetnek a munkavégzésre, a munkakörnyezet fenntartására, amely időközönként a munkavégzés akadályozását vagy legrosszabb esetben annak fennakadását eredményezheti, amely termelés leállást és bevétel kiesést eredményezhet.

Az csak természetes, hogy mindenki nagyszerű padlót szeretne, de szükséges-e egy professzionális padló karbantartó cég segítségét kérni ennek elérése érdekében? A válasz: Igen! Olvasson tovább, ha megakar győződni arról, hogy mennyire gazdaságos a tisztaság.


Miért fontos egy megfelelő és jó állapotú padlózat jelenléte az üzlet működésében?

Egy cég épületének belsejében minden megtett lépéssel, a padló ott fekszik, közvetlenül alattunk. A jó padló jelenléte nem csak funkcionalitás szempontjából fontos, de hangsúlyos esztétikai elem, illetve a hatékony munkavégzés elengedhetetlen követelménye.

Minden cég érdeke, hogy saját termékeinek, valamint munkaerejének biztonságos, higiénikus és fenntartható környezetet biztosítson. Persze itt nem mindig csak érdekekről beszélünk, hiszen ennek szabályozására egy külön rendszer épül rá, amelyet munkavédelemnek hívunk. A különböző pontoknak való megfelelés nem csak a szabályok betartása miatt szükséges, de a balesetek megelőzésében is nagyon nagy szerepet játszik, így élettani hatásokkal is bír. Jól látható, hogy a padló jelenléte mennyire beszövi a minden napos munkavégzés és termelés tevékenységét, hatást gyakorolva a környezetét alakító minden egyes tényezőre.

A padlók szakszerű karbantartása különösen fontos feladat, mivel a nem megfelelő használat vagy takarítás végleges károsodást okozhat a padló felületén, ezáltal ideiglenes vagy végleges negatív változásokat okozva a munkavégzés és a termelés folyamatában. A kockázat megállapítása során a takarítandó hely, helyiség minősíthető az ott található szennyeződések alapján, ezáltal meghatározható az ott alkalmazandó technológia illetve a takarítási tevékenység rendszeressége és gyakorisága.


Miért fontos a megfelelő technológia használata?

Rendszerben gondolkodva és annak megfelelő támogatása érdekében, szinte elengedhetetlen a megfelelő technológia alkalmazása a környezettudatosság és költséghatékonyság elvét követve. Manapság a létesítmények területi karbantartási részét is utolérte a munkaerő hiány – egyre fontosabb, hogy az elvégzendő feladatokat minél hatékonyabban, gyorsabban, erre szakosított eszközökkel kerüljenek elvégzésre és a lehető legkevesebb emberi munkaerő igénybevételével. A padlózatok az idő folyamán, az intenzív használat eredményként amortizálódik, amelyek javítása idő és pénz.

Itt az Eko-trendnél az a küldetésünk, hogy mind két az előbb megemlített tényezőt lecsökkentsük a lehető legalacsonyabb szintre. A takarítás modernizálásának előnyeit kihasználva most megismerheti az intelligens takarítási technológiák által nyújtott előnyöket. Csak annyit kell tennie, hogy követi a témában megjelenő posztjainkat, így könnyen eligazodhat az információk útvesztőjében. Kövessenek minket figyelemmel, hiszen hamarosan ismét jelentkezünk, hogy egy igazán modern és új technológiát mutassunk be Önöknek.

#cleanenviroment #cleanwithmoderntechnologies

54 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolat

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Mail: info@eko-trend.hu

Tel: +36-30/162-65-44

+36-62/244-726

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by László-Tóth Enikő. 

Árajánlat kérése
arrow&v
"Eko-trend: A padló karbantartás új korszaka MOST kezdődik!"