Padló Karbantartás: Gyémánt padek használata a környzettudatos takarítás érdekében:


Ön is szeretné, hogy padlója teljes mértékben elérje funkcionalitása csúcs fokát, hogy befektetése maradéktalanul megtérüljön, hogy a munka gondtalanul, akadálymentesen folyjon?


NEM IS HINNÉ MENNYIRE GAZDASÁGOS A TISZTASÁG!

Tudta, hogy egy tiszta padlóval 7%-al nő a termelékenység, 21%-al csökken a jármű fenntartási költség és 13%-al kevesebb betegszabadságot kell kiutalni?

A jó padló jelenléte nem csak funkcionalitás szempontjából fontos, de hangsúlyos esztétikai elem, illetve a hatékony munkavégzés elengedhetetlen követelménye.


VAN MEGOLDÁS!

Ismerkedjen meg a legújabb és legmodernebb padló karbantartó technológiák legjobbikával és kezdjen tiszta lappal már Holnap!

Gyémánt Pades Padló Karbantartási eljárás?

Fókuszban a csillogás!


A gyémánt pades eljárás, egy olyan forradalmian új padlótisztítási módszer, mely billiónyi mikroszkopikus gyémántszemcsével rendelkező súrolópad-del mechanikusan kezeli és tartja ragyogóan tisztán a padlót, amely szükségtelenné teszi a vegyszerhasználatot a napi karbantartáshoz.

A gyémánt padek rugalmasak, ezért lekövetik a padló textúráját és hatékonyan szedik ki a koszt és letapadt szennyeződéseket a padló karcaiból és egyenetlenségeiből.

Ehhez a világ legjobb tisztítószere kell – a VÍZ.

Minden egyes pad különböző méretű gyémánttal töltött, melyek különböző képességekkel és tulajdonságokkal ruházzák fel azokat. A pad-ek valójában gyémántszerszámok, helyes használatukhoz szaktudásra van szükség.

Jellemzők:

MECHANIKUS TAKARÍTÁS

A hagyományos takarítási eljárással szemben a gyémánt pad-ek nem a tisztítószer erejével takarítanak, hanem a gyémántok verhetetlen hatékonyságával csupán tiszta víz hozzáadásával. A vegyszer és gyémánt csatájából egyértelműen a gyémánt kerül ki győztesen.

MÉLYTISZTÍTÁS

A padló felületére egy idő után lerakódó, letapadt szennyeződések és tisztítószerek eltávolítását, felszedését jelenti. Mélytisztításhoz általában a gyémánt pad-ek közül a durvább gyémántokat tartalmazókat használják tiszta vízzel. Az eljárás meggyorsítására, bizonyos esetekben vegyszerhasználat is engedélyezett, pl. targonca guminyomainak felszedéséhez. A mélytisztítással a pórusok megint nyitottá és a szennyeződések számára sérülékennyé válnak, ezért az impregnálás itt is jól jön.

PADLÓHIBÁK

A fogasság a rossz minőségű vagy rosszul lerakott padlólapok (terrazzo, márvány, gránit, gres, stb.) kellemetlen velejárója. A kiálló sarkok gyorsan tönkreteszik a gyémánt pad-eket. Ilyenkor tanácsos a padlót felcsiszolni, jobb esetben elég csupán egy könnyűcsiszolás, különben forduljon csiszolási szakemberhez. Égetett kerámia lapok fogasságát csiszolással nem lehet megszüntetni.

A dilatációkra a padlótulajdonosok gyakran nem fordítanak elég figyelmet, holott igen nagy károkat okozhatnak. Az elhanyagolt hézagok, repedések és javítatlan kitörések akadályozzák a közlekedést, rongálják a padló általános állapotát és a targoncakerekeket, nem utolsósorban a gyémánt padeket is gyorsan tönkre teszik.

A narancshéjasság főleg terrazzo padlóknál fordul elő. A kemény kőzúzalék közül kikopik a cementpép, beül a kosz, lemattul a padló. A gyémánt pedes tisztítási rendszerrel az adott felület könnyen felújítható és a fénye korlátlanul fenntartható.

PÓRUSOK

A beton, terrazzo, mészkő, márvány, gránit, de még a greslap sem teljesen tömör. Több-kevesebb légbuborék kapilláris, hajszálrepedés, egyszóval pórus található bennük. Ezek a pórusok a hajszálcsövesség elve alapján (szivacseffektus) magukba szívják a folyadékokat, velük együtt pedig a szennyeződéseket, vagyis lekoszolódik a felületük. A pórusokat ezért le kell zárni (impregnálni), hogy tisztán lehessen tartani a padlót.

De miért előnyösebb a gyémánt pades eljárás?

Egy piszkos padlón a letapadt szennyeződés nem maga a kosz -meglepő módon-, hanem az azzal összekeveredett és a felületbe dolgozott tisztítószer!

A hagyományos takarítási eljárással szemben a gyémánt pad-ek nem a tisztítószer erejével takarítanak, hanem a gyémántok verhetetlen hatékonyságával csupán tiszta víz hozzáadásával.

A vegyszer és gyémánt csatájából egyértelműen a gyémánt kerül ki győztesen. Tehát ez a technológia költséghatékony, környezetbarát, egyszerűen használható és kiváló minőségű eredménnyel szerepelt eddig mindenhol.


Mégis hogyan döntsem el, hogy melyik gyémánt pad családba érdemes befektetni?

Vásárláskor érdemes mindig a minőségi gyémánt pad gyártmányokra hagyatkozni. Az Epo-trend mindig a legmodernebb és legköltséghatékonyabb technológiákat kínálja ügyfeleinek. Célunk, hogy az általunk kipróbált, jól bevált és kiváló eredményeket hozó termékekkel szolgáljuk ki piacunkat, ezért szeretnénk minden kedves ügyfelünket megismertetni az EzShine gyémánt pad termékcsaláddal.


Miért válassza az EzShine-t?

1. 26 év tapasztalat a padló csiszoláshoz és tisztításához használt gyémánt eszközök gyártásában.

2. Erős Kutatás és fejlesztés részleg.

3. Komplett minőség ellenőrzési rendszer és csapat. A helyszínen kialakított QC (minőség ellenőrzés) teljesítményt követő és irányító rendszer, “6S” Menedzsment, gyakori és rendszeres továbbképzések, hogy biztosíthassák a magas minőségi elvárások szinten tartását.

4. Gyökeres változást ígérő Ezshine Tough-Flex Gyémánt Technológia: Kétszeres élettartam, Vegyszermentes, Padló tisztítás és karbantartás a versenytársakénál magasabb fényesség és tisztaság elérésével, 50% -al több munkaerő megtakarítás, EZshine pad: Maximális teljesítmény, Maximális Hatékonyság , Maximális Profit & Minimális Fogyasztás.

5. Komplett gyémánt-pades technológiai rendszer. Különféle megoldások elérhetők mindennemű feladat elvégzésére bármilyen padlótípuson.

6. A magas minőségi elvárások folyamatos szinten tartása. Küldetésük, hogy ügyfeleinknek mindig egy stabil és kiváló termékcsaládot tudjanak biztosítani.

EZ- EaZier. Könnyebb használni minden feladat elvégzéséhez, bármilyen padló típuson, bármilyen általános takarító gépet használva.

S – Saving. Munkaerő, idő, fenntartási költségek és fogyasztás megtakarítása.

H - Higher gloss. Az eredmény: magasabb fényerő és sokkal jobb takarítási teljesítmény.

I -Incredible performance . Hihetetlen teljesítmény.

N -New Tough-Flex Diamond Technology. Új Tough-Flex Gyémánt Technológia

E - Eco-friendly. Környezettudatos: kizárólag csak víz és a gyémánt technológia használata

Mit kínál az Eko-trend?

Egy olyan technológiát amely:

· Gazdaságos

· Nagyon egyszerű eljárás

· Betanítás

· Környezetkímélő

· Tökéletes megoldás

· Könnyen kontrollálható teljesítmény

· Szakmai háttér biztosítása

· Közös mintafelületek elkészítése

· Folyamatos technológiai felügyelet

16 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolat

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Mail: info@eko-trend.hu

Tel: +36-30/162-65-44

+36-62/244-726

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by László-Tóth Enikő. 

Árajánlat kérése
arrow&v
"Eko-trend: A padló karbantartás új korszaka MOST kezdődik!"