Chess Game

Stratégiai partnereink

Az Eko-trend Stratégiai Partnerei

Az Eko-trendnél elsőrangú a környezettudatosság elvének követése, az hogy hozzájáruljunk egy fenntarthatóbb és élhetőbb jövő kialakításához. Ugyanakkor az is a célunk, hogy a takarítás hatékonyságát növeljük, a vele járó költségeket pedig minimálisra csökkentsük. Ennek érdekében kutattunk és találtunk olyan takarítási technológiákat, amely minden elvárásnak megfelelnek.

Olyan Partnerekkel dolgozunk együtt, akik velünk együtt tudják erősíteni elveink fenntartását, kitűzött terveink megvalósítását, az általunk képviselt értékek megőrzését és teremtését, miközben az általunk forgalmazott modern technológiának köszönhetően eredményes és hosszú élettartamú munkát végeznek, annak érdekében, hogy a padlókarbantartás fogalmát egy magasabb szintre emeljék, és hogy minden padlótulajdonos elvárásait túlszárnyalják.

Szeretnénk bemutatni Stratégiai Partnerünket a Taképszolg Kft.-t, akik rendkívül színes és széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a padlókarbantartás, felületkezelés és takarítás területén. 

A Taképszolg Kft.

Cégtörténet

Cégünk magyar családi vállalkozásból évtizedek alatt stabil középvállalattá nőtte ki magát, de mindvégig családi tulajdonban maradt. A Taképszolg egy közel 600 főt számláló cégcsoport tagjaként a takarítási üzletág egyik legrégebbi és legsikeresebb szereplője. Áttekinthető szervezeti struktúrával és világos vállalati stratégiával rendelkezünk. Kiemelten fontos számunkra a felelősségvállalás, amit azzal is igyekszünk alátámasztani, hogy 100 millió forintos felelősség biztosítást kötöttünk a munkavégzésünkre.

Küldetés

A Taképszolg Kft egy olyan, 1994 óta sikeresen működő, folyamatosan fejlődő, családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás, amely az alábbi elveket vallja magáénak:

Megrendelőink és munkatársaink jól létét tartjuk szem előtt. Olyan tisztaságot, rendet és állagmegóvást biztosítunk takarítási helyszíneinken, amivel partnereink maximálisan elégedettek. Ezt tükrözi szlogenünk is: Takarítás, ahogy még nem ismeri! Munkánkkal hozzájárulunk a dolgozói hatékonyság növeléséhez és a sikeres működéshez.

Hosszú távú munkahelyeket biztosítunk, ahová motiváltan, boldogan jönnek dolgozni az emberek. Célunk a folyamatos fejlődés és fejlesztés, mindez a hosszú távú gazdasági, ökológiai és társadalmi fenntarthatóság jegyében. Ezen dolgozunk, ezért teszünk nap, mint nap.

Szolgáltatásaink

A partnerekkel történő közös munkánkat mindig megelőzi egy bejárás és alapos felmérés. A felmérések során számos kérdést teszünk fel leendő megrendelőinknek, ezzel egy pontosabb képet kapunk a területről. A felmérés abban nyújt segítséget, hogy azokat a takarítási feladatokat nyújtsuk, amelyre adott helyen igény van, és olyan gyakorisággal, ami valóban indokolt. A felmérés során kapott információkból készítünk egy ajánlatot, mely tételesen tartalmazza az általunk szükségesnek ítélt takarítási feladatokat és azok gyakoriságát. Ajánlatunk tartalmazza azt is, hogy pontosan milyen gépekkel és eszközökkel történik a takarítás. Ez utóbbit is fontosnak tartjuk, mert azt az elvet valljuk, hogy minőségi munkát, csak minőségi eszközökkel lehet végezni

Iroda, irodaház takarítás

A Taképszolg Kft 2004 óta vállalja irodák és irodaházak teljes körű napi és nagytakarítását.

 

 

 

Ipari takarítás

Egyedi igények szerint ipari komplexumok professzionális takarítása speciális, az adott célra fejlesztett gépekkel.

 

 

Ablak és homlokzat tisztítás

Külső homlokzatok és nagy üvegfelületek tisztítása akár 16 méter magasságig mobil SkyClean technológiával.

 

 

Speciális szolgáltatások

Nagy szennyezettségű zsíros vagy olajos gépek tisztítása vegyszerek nélkül a legmodernebb technológiával.

Bővebb információért

kattintson ide

Kép1 ta.png

Lépjen Kapcsolatba Velünk!

  • YouTube
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kapcsolat

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Mail: info@eko-trend.hu

Tel: +36-30/162-65-44

+36-62/244-726

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by László-Tóth Enikő. 

Árajánlat kérése
arrow&v
"Eko-trend: A padló karbantartás új korszaka MOST kezdődik!"