Stratégiai Partnereket Keresünk!

Az Eko-trend Stratégiai Partnereket, Viszonteladókat és Továbbforgalmazókat keres, annak érdekében, hogy a piacot közösen építsék és erősítsék a legmodernebb padlókarbantartási technológiák és eszközök bevezetésével.

Ön is szeret lépést tartani a legmodernebb fejlesztésekkel és technológiákkal?

Keresi azt a lehetőséget, amivel új vállalkozása kirobbanó sikereket érhet el?

vagy

Valami igazán új és egyedi irányvonalat keres már meglévő vállalkozása bővítéséhez?

Az Eko-trend készséggel áll rendelkezésére!

Eko-trend - Tisztítsa és fényesítse padlóját a Gyémántok erejével!

 

Az Eko-trend márkanév az Epo-trend Kft külön, a padló karbantartással és a hozzá kapcsolódó technológiákkal és eszközökkel foglalkozó szakágának megnevezése. Egy külön álló brand, melynek küldetése a Padló karbantartás fontosságának megismertetése, illetve annak felismerése, hogy a környezettudatosság, a hatékonyság és gazdaságosság a mai piac elengedhetetlen követelményei egy fenntartható gazdaság működése érdekében.

 

Az Epo-trend Kft. 2008. óta a svéd HTC által kifejlesztett HTC Superfloor™ padlómegoldások és a HTC csiszológépek kizárólagos forgalmazója. Az évek során felismerést nyert az a tény, hogy a fenntartható ipari és egyéb padlók elengedhetetlen követelménye a megfelelő karbantartási módszerek betartása. Így cégünk egyre több és több energiát fordított a padló karbantartás szakágának fejlesztésére, amelyet mára már kiforrott technológiák és eszközök alkotnak. Az ágazat ugyanakkor igényelte, hogy egy új brand kialakításával megkönnyítsük az általunk forgalmazott technológiák és eszközök elérhetőségét mindenki számára.

Eko-trend - Ökologikus Megoldások a Padlókarbantartásban

Az Eko-trendnél elsőrangú a környezettudatosság elvének követése, az hogy hozzájáruljunk egy fenntarthatóbb és élhetőbb jövő kialakításához. Ugyanakkor az is a célunk, hogy a takarítás hatékonyságát növeljük, a vele járó költségeket pedig minimálisra csökkentsük. Ennek érdekében kutattunk és találtunk olyan takarítási technológiákat, amely minden elvárásnak megfelelnek.

Olyan Partnereket keresünk, akik velünk együtt tudják erősíteni elveink fenntartását, miközben az egyedi technológia és eszközök használata és tovább forgalmazása egy széles piaci szegmens betöltését teszi lehetővé, amely potenciális piacvezető szerephez jutást ígér, tehát üzletileg egy kiváló lehetőség.

További információért, feltételekért, üzleti koncepcióért és a technológia teljes körű bemutatásáért keressenek Minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Lépjen Kapcsolatba Velünk!

László Krisztián Startégiai vezető kollégánk készséggel áll rendelkezésére.

  • YouTube
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kapcsolat

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Mail: info@eko-trend.hu

Tel: +36-30/162-65-44

+36-62/244-726

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by László-Tóth Enikő. 

Árajánlat kérése
arrow&v
"Eko-trend: A padló karbantartás új korszaka MOST kezdődik!"