Szilikátos Tömörítők

Ultralit Hard Standard

Az ULTRALIT HARD STANDARD egy vízalapú lítiumos tömörítőanyag újonnan készült vagy már létező betonpadlózatok tömörítésére, keményítésére és pormentessé tételére. A termék aktív lítiumtartalma kémiai reakcióba lép a beton összetevőivel és oldhatatlan Kalcium-szilikát-hidrátot (CSH) képez, amely növeli a felület keménységét, csökkenti a porlódást és megkönnyíti a padlózat karbantartását.

Technikai Adatlap letöltése

Ultralit Hard Eco

Az ULTRALIT HARD ECO egy vízalapú lítiumos tömörítőanyag újonnan készült vagy már létező betonpadlózatok tömörítésére, keményítésére és pormentessé tételére. A termék aktív lítiumtartalma kémiai reakcióba lép a beton összetevőivel és oldhatatlan Kalcium-szilikát-hidrátot (CSH) képez, amely növeli a felület keménységét, csökkenti a porlódást és megkönnyíti a padlózat karbantartását.

Technikai adatlap letöltése

3D Multilever Tömörítő

A 3D Multi-Level tömörítő kifejezetten puhább betonokhoz lett kifejlesztve. Magasabb szárazanyag-tartalommal bír, ami a beton 3 szintjébe ivódik be, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtva. Használható a színezés tetején is vagy polírozott padlón is. Magasabb szárazanyag-tartalma miatt használható filmképzőként, hogy egy kevésbé kipolírozott padlón magasabb fényt lehessen létrehozni.

Technikai Adatlap letöltése

Betonkeményítő

A Betonkeményítő egy betonimpregnáló folyadék beton és vasbeton felületek keménységének mélységben történő növelésére, a felületi porlódás megszüntetésére, vízben oldott káros anyagok felvételének csökkentésére szolgál. Kifejezetten puha, mállékony, porózus felületek feljavítására.
A Betonkeményítő nem egy filmképző vegyszer. Önmagában, külön felületkezelés nélkül nem fog optimális víz, olaj vagy kémiai ellenállóságot biztosítani a padló számára.

Technikai Adatlap letöltése

PAJZS 5 kéregkeményítő

PAJZS-5 kéregkeményítő, póruszáró, tömörítő, impregnáló, hidrofobizáló utókezelőszer
Általános tudnivalók
A Pajzs-5 átitatja a beton felületét, szilárdítja és tömíti a felület pórusait, javítja csiszolhatóságát és polírozhatóságát. Használható továbbá térkövek és porózus természetes kövek impregnálására is. Víztaszító, könnyen tisztítható, kültéren anti-moha hatású. Ellenáll a foltoknak, mint az üzemanyag és az olaj.

Technikai adatlap letöltése

Kapcsolat

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Mail: info@eko-trend.hu

Tel: +36-30/162-65-44

+36-62/244-726

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by László-Tóth Enikő. 

Árajánlat kérése
arrow&v
"Eko-trend: A padló karbantartás új korszaka MOST kezdődik!"