Tisztító-, ápolószerek

Ultralit Clean

Az ULTRALIT CLEAN hatékonyan eltávolítja az általános szennyeződéseket, valamint a zsírt és az olajat, amelyek mindennaposak a gépjármű- és a fémipar műhelyeiben és garázsaiban, illetve bármilyen ipari padlózaton. Manuálisan és mechanikusan alkalmazva az Ultralit Clean kiváló retikulációs tulajdonságokkal rendelkezik és alacsony a habzása is. Az Ultralit Clean foszfát-, klór-, komplexképző anyag és szilikon-mentes, ezért megfelel a környezetvédelmi szabványoknak.

Technikai Adatlap letöltése

Ultralit Brilliant

Az ULTRALIT BRILLIANT felületaktív, fékezett habzású tisztítószer automata súrológéppel tisztított felületek karbantartásához. Használatával száraz, csíkmentes, fényes és csúszásmentes védőréteget hozunk létre a felületen, amely vízzáróvá válik, ezáltal jobban ellenáll a szennyeződéseknek, könnyebben tisztítható. Az ULTRALIT BRILLIANT rendszeres, automata súrológéppel történő felhordása biztosítja, hogy a felületet ápoló-védő összetevőket pótoljuk, frissítsük.

Technikai adatlap letöltése

3DW Tisztító Tömörítő

3DW tisztító-tömörítő vizes bemosó
Általános tudnivalók
A 3DW vizes bemosó többféle vakszból és lítium-szilikátból tevődik össze. Használható bármilyen természetes kő, márvány, cementkötésű terrazzo és polírozott beton fényességének növelésére. A 3DW a polírozott felületek hosszú élettertamának a biztosítéka. Póruszáró, tömörítő és keményítő hatású. A 3DW-vel kezelt padlót sokkal könnyebb takarítani és tovább lehet fényesen tartani.

Technikai Adatlap letöltése

Kapcsolat

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Mail: info@eko-trend.hu

Tel: +36-30/162-65-44

+36-62/244-726

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by László-Tóth Enikő. 

Árajánlat kérése
arrow&v
"Eko-trend: A padló karbantartás új korszaka MOST kezdődik!"